Pomoc ZPMP pri organizovaní Dňa krivých zrkadiel

13.03.2009 17:17

Dobrý deň milí dobrovolníci!
     Naše združenie pripravuje opäť aj tento rok akciu pod názvom Deň krivých zrkadiel, ktorá sa uskutoční vo viacerých miestach Slovenksa, kde si ju organizujú jednotlivé miestne združenia. V Bratislave budú súčasťou programu aj vystúpenia umelcov s mentálnym postihnutím, hudobných skupín, tanečného súboru Javorček, prezentácie chránených dielní a predaj výrobkov ľudí s mentálnym postihnutím a taktiež rozdávanie propagačných materiálov a zrkadielok, ktoré  majú metaforicky dotvárať myšlienku Dňa krivých zrkadiel :  " Sme iní, no nie horší. Dovoľte nám žiť s Vami, nie vďľa Vás." V takomto zrkadielku sa môže každý z nás na chviľu vidieť "iný" a môže sa tak zamyslieť nad pôvodom predsudkov, ktoré často máme neopodstatnene.
    Pri tejto píležitosti by sme radi oslovili Vás, našich dobrovolníkov s prosbou o pomoc pri asistencii ľuďom s mentálnym postihnutím pri výzdobe zrkadielok a taktiež pri celkovej výzdobe.
   Preto ak máte záujem nám pomôcť takýmto spôsobom, napíšte nám! Na konkrétnom mieste a čase sa potom dohodneme s Vami osobitne:)
   Bližšie informácie o tejto akcii nájdete na stránke ZPMP www.zpmpvsr.sk. Vaše maily môžete taktiež posielať na adresu združenia alebo na lucia.hudakova@windowslive.com.
   Tešíme sa na Vás, s pozdravom
 
 
                                                                       Lucia Hudaková
 
ZPMPvSR
Švabinského 7

851 01 Bratislava 

—————

Späť